lauantai 14. huhtikuuta 2018

Vielä viikko..

Nyt ollaan aika pitkällä odotuksessa, vuorokausia astutuksesta nyt 55 :). Ruki on pyöristynyt huomattavasti ja vähän on alkanut maitoa laskeutumaan. Myös pari päivää sitten tunsin ensimmäiset hennot liikkeet, mutta tänään onkin ollu aikamoiset discoliikkeet kavereilla! Jos lähtisin arvioimaan pentueen kokoa, niin uskoisin että sieltä se kuusi tulee mikä ultraan kaapattiin. Rukille maistuu edelleen ruoka hyvällä ruokahalulla, ruokin nyt neljä kertaa päivässä, ettei olisi sitten niin ahtaan tuntuista ison ruoka määrän jälkeen. Nappulatkin kuitenkin vielä turpoavat päälle. Suunnitelmissa olisi ensi viikon puolessa välissä alkaa mittailemaan lämpöjä. Tänään myös pentulaatikko saapui, Ruki sai sen oikein mittatilaustyönä ;). Todella hieno vaikka itse sanonkin, todella tilava 1,5m x 1,5m, joten äitikoirakin pääsee välillä huilaamaan omaan reunaan. 
Normaaleilla lenkeillä ollaan edelleen käyty, mutta nyt on ollut todella lämpimiä ja mukavan aurinkoisia päiviä, niin huomaa että Rukilla on rankkaa, joten pitemmän lenkit käydään heti aamusta tai sitten auringon laskettua. Onneksi pimeälläkin voi mennä kun koirilla orbilocin-valot ja heijastinliivit niin näkee hyvin missä ne menee. 

Tänään myös vähän juhlittiin äitikoira Rukia! Hän täyttää tänään 7 vuotta! 

Nyt vaan viikko vielä odottelua! Kyllä mä niin toivoisin, että olisi jo ensi viikonloppu :D
Loppuun vielä muutama kuva viikolta, seuraavaksi varmaan sitten kun pennut on syntyneet! Jännityksellä odotan sukupuolijakaumaa. Olen nyt viime- ja tänä viikonloppuna tavannut ihania ihmisiä, joille pentuja olisi menossa :). 



52vrk



53vrk, kun ensimmäiset liikkeet tuntui :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti