keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Päivittelyä..

Nyt on taas kulunut ihan liian pitkä aika päivittelystä, joten tulossa on taas aika tiivis paketti. Josko nyt tämän jälkeen vihdoin ja viimein kerkeäisi päivittelemään aina kun tapahtuu jotain. Tässä välissä onkin kerennyt paljon tapahtua enkä oikein tiedä mistä aloittaa, mutta asia kerrallaan :). Itse tosissaan aloitin jokin aika sitten kolmivuorotyön Turengin Valiolla, joten rytmin hakeminen on vienyt oman aikansa ja koirien treenaaminen jäi aika vähälle. 

Frigi tosissaan aloitti reilu vuosi sitten treenaamaan taas aktiivisesti lainaohjaajan kanssa agilityä tavoitteellisesti ja he kävivätkin ensimmäiset kisansa 5.5.2016 ensimmäisen luokan hyppyradalla. Tuloskaan ei ollut yhtään pöllömpi, Frigi laukkasi radan ilman virhepisteitä ja ihanneaikaan suoraan kolmospalkintopallille ja napaten LUVAn heti matkaansa! Frigi on nyt 12.6. menossa toisen kerran ykkösluokan hyppyradalla, vaikkei sieltä mitään enää tarvitakaan, mutta hakemaan ihan kisakokemusta :). 

Sijoitusnarttuni Ruuti, kävi maaliskuussa välikuvissa toteamassa luustonsa lonkkien, kyynärten ja koko selän osalta tällä hetkellä terveeksi. Tässä kesän aikana olisi tarkoitus kuvauttaa Ruuti myös virallisesti.
Ruuti myös korkkasi junnukehät Nurmeksen ryhmiksessä tuloksella JUN EH3 ja sai hyvän arvostelun! Ruuti edelleen aktiivisesti treenaa pelastuskoira puolella hakua ja jälkeä sekä tottista. Ruuti on myös menossa kesän aikana näyttelyihin, vielä vähän auki, että minnekö :). 


Rivo on kasvanut kohisten kokoa, mutta aivoja odotellaan vielä. Rivo on nykypäivänä hyvinkin vilkas ja energinen nuori mies, ikää tuli mittariin vast ikään 10kk. Vastahan minä sen rääkyvän palleron kävin hakemassa..
Rivon kanssa treenataan tavoitteellisesti tokoa/tottista sekä PK-jälkeä. Nyt olemme kaksi kertaa käyneet maalimiehen kanssa leikkimässä ja toiveissa olisi nyt päästä ryhmään.
Rivo onkin ollut maalimiehen luona ihan elementissään ja ehdottomasti tästäkin jätetään tavoitteellinen harrastus. Rivolla on äärimmäisen korkea saalis ja puree todella hyvin, keskittyy tekemiseensä. Rivo on myös muutoinkin äärimmäisen helppo opettaa uusiin asioisin ja sen kanssa on muutenkin mukava työskennellä.
Rivo on tähän mennessä mun vaikein koira ja vähän ongelmia tiettyjen asioiden kanssa on ollut, mutta nyt alkaa jo helpottamaan ja ollaan löydetty yhteinen ääni :). Tästä sitten vaan eteenpäin!

Rivo on ilmoitettu 12.6. olevaan Tammelan KR:n korkkaamaan junnuluokat :). 




Frigin luona kävi morsian, joka se astui onnistuneesti kaksi kertaa. Itselleni tästä pentueesta tulee tervueren- tai groenendaelnarttu, joka tulee jatkamaan matkaansa itselleen sopivaan sijoituskotiin. Pentue tulee syntymään Kennel Mind Breakersiin yhdistelmästä BH TK1 TK2 AGI1 Jet Black Fiji x BH TK1 TK2 Mustantuiskun Savannah. Pentujen odotetaan syntyvän elokuun alussa. 

Samalla reissulla pojista saatiin vihdoin uudet muotikuvat, jotka laitan alle näytille :). 





Toinen sijoitusnarttuni Hertta, treenaa edelleen aktiivisesti TOKOa ja alkavat pikku hiljaa olemaan valmiita korkkaamaan TOKOn alokasluokan, todella hienoa!
Elokuussa olisi tarkoitus sekä Hertta, että Rivo, kuvata virallisesti elokuussa Mevetissä. 

Tässä nyt pikainen päivitys ja tästä kyllä jatketaan säännöllisesti! 

- Netta & koirat - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti