sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Rest In Peace

RIP

Blomlane's Prima Vera
"Veera"

09.03.2004 - 15.06.2015

Mitäs tähän sanomaan.. Hyvää matkaa rakas <3 Anteeksi etten sua voinut auttaa tuon enempää. Oli kunnia, että olit osa perhettä, vaikkakin sinäkin niin hirveän lyhyen ajan. 

Veeran kanssa käytiin eläinlääkärissä ja sieltä saatiin tuomioksi, ettei munuaiset enää toimi, kroppa ei tuota enää happisoluja ja arvot oli niin koholla, että ilmeisesti Veeralla oli kiusanaan kasvain/kasvaimia sisäelimissä.
Veera romahti aika nopeasti, yht'äkkiä se ei enää jaksanut kuin ravata muutaman hassun askeleen kerralla ja sen jälkeen jäi töpöttämään. Läähätti ihan 24/7, pystyi onneksi nukkumaan. Suoli ei kestänyt yhtään ruokaa, jauheliha ja piimä meni joten kuten. Joi paljon, mutta pissa oli siltä tosi tummaa ja haisevaa ja sitä tuli tosi vähän. 

Mua jäi kamalasti harmittamaan Veeran fiilikset lähteä. Kun mentiin eläinlääkärille, niin se meni aika paniikkiin. Syke nousi ja läähättäminen oli tosi tiheää. Jos olisin sen tiennyt, niin olisin soittanut eläinlääkärin meille päästämään muorin pois.
Veeran sydän olikin todella vahva.. se ei nukahtanut esilääkitykseen ollenkaan ja sille pitikin antaa muitakin myrkkyjä aika paljon tavallista enemmän, kun sen sydän löi tosi sitkeästi.
Siinä kohtaa teki mieli sano, että pistä myrkyt pois, vien sen takaisin kotiin, eihän se voi olla kipeä jos sydän on noin vahva. Tietysti se voi olla kipeä ja niinhän se olikin.. 
Veera lähti yksilötuhkaukseen ja sen tuhkat käydään sirottelemassa sen entisen omistajan haudalle. 

Omat fiilikset.. toivon etten enää ikikuunapäivänä KOSKAAN, joudu tälläisen ryöpytyksen kohteeksi. Tämä on ollut henkisesti todella rankkaa. Aivan järkyttävä ikävä Veeraa ja edelleen myös Frodoa.. Joku päivä me vielä kohdataan <3 










Toivottavasti nautit elämästäsi meillä, parhaani yritin, jotta olosi olisi paras mahdollinen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti