keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

TOKO-koe

Kävimme jälleen Frigin kanssa TOKO-kokeessa. Koe oli taas Hyvinkäällä ja tuomarina toimi tällä kertaa Ossi Harjula. Ossi on ihan mun lemppari tuomari, lähinnä ihmisenä. Tosi huumorintajuinen ja hyväntuulinen setä. :) Meidän tuloksena siis 174/200pist. AVO1 ---> TK2 !! :) Tällä reissulla ei saatu kuvia, mutta käytetään vanhoja tokokuvia.




Paikkamakuu 7 - Frigi teki jotain mitä se ei ole koskaan ennen tehnyt. Meni maahan hienosti käskystä, mutta koiran jätössä kun sanoin sille "paikka", se ponkaisi takaisin istumaan O.o. Noh, itse sitten jäädyin niin pahasti, etten edes tajunnut käskeä sitä uudestaan maahan. Käytin vain rumaa ajattelu tapaa, että kun se on niin kova haistelemaan, niin se varmasti käy maahan. Niinkuin se tekikin. Kun olin kävellyt n. 10 askelta pois päin siitä.

Seuraaminen 9 - PerusFrigiä. Hyvä kontakti, edistävä, hyvän tuulinen, tahdikas, huono vasen käännös. :D Itse tein kyllä yhden aivopierun toisessa täyskäännöksessä.. Käännyin väärin päin niin Frigihän meni ihan hämilleen, että mitä sä oikeen touhuut. 

Liikkeestä maahan 9 - Eipä tuossakaan mitään kummallista, pysyi hyvin mukana, reagoi heti käskyyn. Miksi "vain" 9, sitä en tiedä. Itse olin super tyytyväinen.

Luoksetulo 7 - Taas ihme aivopieru apina.. Ei ole tätäkään tainnut ikinä aikaisemmin tehdä. Jätin perseelleen istumaan, lähdin, kuulin matkan varrella Harjulan voivoittelut ja tiesin jo mitä oli tapahtunut. Frigi kävi maahan. Reagoi heti luoksetulo käskyyn, pysähtyi erinomaisesti, possu perusasento. 

Liikkeestä seiso 9,5 - Mikäs siinä taas, pysyi mukana, reagoi heti käskyyn, pysyi paikallaan palautuessa ja sellai. :) 

Noutaminen 10 - Siis WOU! Tätä päivää en koskaan uskonut näkeväni, varsinkaan kokeessa. Lähti kovalla laukalla, palautti kovalla laukalla, tuli SUORAAN ja TIIVIISTI ETEEN palauttamaan sen. Yleensä tässä on nähty sellaisia possu "olen puoliksi edessä ja puoliksi sivulla" palautuksia. Ylpeä olen, erittäin! 

Kauko-ohjaus 10 - PerusFrigi, pisti ihan parastaan :) Nopeat hyvät maahanmenot, nopeat istumaan nousut hyvällä ryhdillä. 

Estehyppy 9 - Muuten oli tosi hyvä, lähti käskystä, istu käskystä ja tuli käskystä, sitten TÖKS, possu perusasento. Harjula sanoi, että muuten 10 arvoinen. 

Kokonaisvaikutelma 9 - Hyvä yhteistyö, vireä ja iloinen koira joka tykkää tehdä mun kanssa töitä, oli palautteena :) 

Nyt meille tosiaan siunaantui se TK2 ja tästä me jäädään Frigin kanssa pienelle "kesälomalle" treeneistä :) Sitten syksyllä uusilla säännöillä voittajaluokkaan! 

2 kommenttia:

  1. Unohdin onnitella, vaikka pyhä tarkoitus olikin! :D Elikkä onnea, sitten taas uutta matoa koukkuun ja kohti voittajaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Aletaan kouluttautumaan uusille säännöille ja sitten heti elo-syyskuussa kisakentille :)

      Poista