lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kesä tulee :3

Kesä.. henkilökohtaisesti en itse tiedä elämässä mitään parempaa ajankohtaa tehdä asioita. Kesä antaa ihan uutta potkua itsellensäkin ja kaikki tuntuu kivalta! On enemmän jaksamusta ravata A paikasta paikkaan Ö ja kaikki siinä välillä ja vielä riittää virtaa! 
Ehdoton ykkönen kesässä on yölenkit koirien kanssa. On lämmin ja ketään ei ole missään, kuitenkin valoisaa. Sopivan viileää ja jotain villieläimiä liikenteessä, mitä koirat voi ihmetellä ja ehkä jopa vähän jahdatakin. ;) 
Jopa näyttelyt on kivaa puuhaa! Mikäs siinä retkituolilla istuessa ja nauttiessa auringosta, ehkäpä kylmästä kokiksesta ja katsella koiria. Tietysti myös antaa niille se oma tuomarointi :-D Koiralle tietysti viileä kevari ja vettä, ehkäpä joku luu. Kesän koiranäyttelyihin kuuluu myös ehdottomasti jaettu jäätelö! Tietysti koiran kanssa. 

Frigi Kotka KVssä 2014
Uiminen on myös ehdoton ykkösjuttu! Tosin itse en tykkää uida, koska en voi sietää kosteuden aiheuttamia ryppysiä sormia (don't even ask....), mutta koiran uimista on ihan paras katsella ja ite ottaa rannalla arskaa samalla. Frigi rrrrrrrrrakastaa uimista! Uisi itsensä varmaan hengiltä, jos yhtään rajoittaisi. Sitten uimisen jälkeiset hepulit ja hiekassa kierimiset.. Kesä vaan on jotain ihan parasta!


Sitten meidän mökki! Siellä käydään tasaisesti kahdesta viiteen kertaan kesässä. Siitä on muodostunut Frigin ehdoton lempipaikka. Saa juosta vapaana, kaikki rapsuttaa ja heittää keppiä ja frisbeetä, pääsee mukaan laittamaan saunaa tulille ja uimaan koska tahtoo. Viime vappuna kun oltiin siellä, niin Frigi jäi valvomatta pihalle ehkä 10min ajaksi. Sinä aikana se oli kerennyt kadota johonkin mihin lie. Tästä en nyt ottanut stressiä, koska tiedän että se tulee aina takaisin eikä siellä autoja liikkunut kun oltiin niin sivussa ja isolle/aktiiviselle tielle oli PALJON matkaa. Siinä huudeltiin samalla sitä tulemaan takaisin ja kyllä se viidessä minuutissa tuli. Vitsailtiin sitten sen käyneen naisissa ja seuraavalla kerralla kun tullaan niin vastassa on mustia ja pystykorvaisia kultaisianoutajia. Tarkemmin kun ajatteli niin ei kyllä naurattanut, mutta tälläisiä ei onneksi ole tullut vastaan.. :D 

Itsehän rrrrrakastan lämpöä, aurinkoa ja kaikkea! Kevyt tuuli olisi tietysti kiva plussa, jos kesän säätä ajattelee, muta pärjään hyvin ilmankin! Ikäväähän tämä tietysti on koiralle, mutta tiettyihin aikoihin tietyt lenkit niin mikäs siinä :) 
Tässä tälläinen kesähehkutus-odotus päivitys! Lopuksi vielä muutama kesäkuva!

Ensimmäinen oma koirani, Lissu <3

Frigi & Vasco



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti